Fliserens er grundstenene i FABERS, vi beskæftiger os med rens af fliser ved hjælp af højtryk, så du kan være sikker på at resultatet er enestående. Vores højtryksanlæg er ikke begrænset til kun at rense belægning, vi tager imod alle opgaver der kræver højtryksrens, inkl. facade & støttemure. Forud for udførelse af opgaven, giver vi gerne et tilbud, der selvfølgelig er uforpligtende. På nuværende tidspunkt anvender vi et højtryksanlæg der yder 270 bar ved 30L/min. Dette sikre at din belægning bliver ren og fri for alger & flisepest.

For dig som kunde:

Tilgængelig udendørshane (andre alternativer haves) maks 25M fra nærmeste holdeplads

Imprægnering & fugesand

FABERS Tilbyder en række af forskellig imprægnering & fugesand. Vi anvender oftest de produkter vi selv finder bedst, vi er dog altid åbne for at anvende andre produkter, hvis det er hvad du som kunde ønsker

Imprægnering

Har du ikke brug for fliserens, men udelukkende imprægnering tilbyder vi også dette som en særskilt service. Vi anbefaler altid en imprægneret belægning da det simpelthen sparer dig penge i det lange løb.

Imprægnering er din garanti for at din belægning forbliver pæn i flere år. Vi yder 10 års garanti ved kontinuerlig algebehandling én gang årligt.

Imprægnering kender du sikkert fra fodtøj, imprægneringen har samme effekt som voks efter en bilvask. Dette betyder at din belægning får en beskyttende hinde omkring sig hvilket forhindrer alger og flisepest at gro fast.

Vi anbefaler stærkt tilkøb af imprægnering da dette er fundamentet for en ren belægning over længere tid. 

Fugesand

Fugesand har forskellige egenskaber, blandt andet stopper fugesand begroning af ukrudt samtidig med stabilisering af belægning.

FABERS Tilbyder en række af forskellige mærker fugesand med forskellige egenskaber.

Dansand NO GROW: Er til dig der ønsker nul vedligeholdelse af din belægning. NO GROW indeholder en patenteret formel der gør det vanskeligt for ukrudt at blomstre imellem dine fliser.

Til dig der ønsker et billigere alternativ, tilbyder FABERS også almindelig strandsand som er inkl. i kvm. pris på forsiden