Algebehandling af alle overflader på hele Sjælland

Med tiden vil fliser, facader, tag, træterrasser og andre overflader blive angrebet af alger, flisepest og andre begroninger, der kan være svære at slippe af med. Den bedste og mest effektive løsning er, at få udført en algebehandling af en professionel.

Hos Fabers Entreprise får du en effektiv algerens af tag, fliser, facader elle andre overflader der er generet af alger. 
Vi udfører behandlingen skånsomt, men grundig så overfladen bliver fri for alger og kommer til at funkle som ny igen. 

Så overvejer du at få udført algebehandling af facade, tag, fliser eller andet? Så er du velkommen til at kontakte os og hør mere. Vi kører gerne ud for private og erhverv i Greve, Karlsunde, Ishøj og resten af Sjælland. 

Skal vi få dit tag til at se ud som nyt igen?

5 fordele ved at få udført en algebehandling 

  • Får taget til at skinne igen som nyt ✔️
  • Forhindrer tagsten i at knække eller springe i vinterperioder ✔️
  • Forlænger levetiden på taget ✔️
  • Er en billigere løsning end at skifte taget ud ✔️
  • Undgår anmærkninger i tilstandsrapporten ved salg at boligen ✔️

Overvejer man at sælge boligen, så kan kraftig vækst af alger og mos ende med at give anmærkninger i tilstandsrapporten. Derfor er det vigtigt at få behandlet overfladen mod alger inden det tager overhånd.  

Hvorfor er det vigtigt at algebehandle taget?

Der er flere grunde til at få foretaget en algebehandling af taget, når først algerne har sat sig. 
Ikke nok med at taget, fliserne eller facaden bliver pænere at se på, så forlænger det også levetiden på overfladen samt reducerer risikoen for skader. 

Vores algebehandling fjerner effektivt, men skånsomt alger, mos, flisepest og skidt fra taget, og gøre det mere modstandsdygtigt over for det danske vind og vejr. 

Få en skarp pris på algebehandling af tag i topkvalitet 

Har du brug for en algebehandling af taget, fliserne, facaden eller en anden overflade? Så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at få dine overflader til at skinne igen. 

Ring til os og hør mere på telefon 51 80 72 22 eller send en besked via kontaktformularen her på siden - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi giver også gerne et godt tilbud på en eller flere algebehandlinger. 

Bestil algebehandling