Har du fået lagt nye fliser i indkørslen, på terrassen eller et andet sted på din grund? Så kan du holde dem pæne og mere modstandsdygtige ved at imprægnere dem. 

Vind og vejr sætter hurtigt sine spor, og det danske klima er god grobund for alger, flisepest og mos der angriber de fleste overflader udendørs. Så uanset om du har fået lagt helt nye fliser, eller har fået lavet en algebehandling af de nuværende, så anbefaler vi at få imprægneret fliserne i samme omgang, så de holder sig flotte og intakte længst muligt. 

Har du brug for en effektiv fliserens eller en fliseimprægnering i Greve, Karlsunde, Ishøj eller et andet sted på Sjælland? Så kontakt os og få et godt tilbud.

Kontakt os allerede i dag

4 grunde til at imprægnere fliser 

  • Holder fliserne flotte i væsentlig længere tid ✔️
  • Bliver mere modstandsdygtige overfor det danske klima samt alger, mos, flisepest og skidt ✔️
  • Forebygger mod frostskader ✔️
  • Forlænger levetiden på fliserne ✔️

Hvordan fungerer fliseimprægnering?

Selve imprægneringen binder sig til flisernes overflade og lægger sig som en usynlig vandafvisende hinde, der er modstandsdygtig overfor bl.a. vand. 
Når vandmængden i fliserne reduceres, vil alger, flisepest og andre begroninger få meget svært ved at komme igennem, og derfor kræver det nu blot minimalt vedligeholdelse for at fliserne holder sig flotte. 

Få en god pris på imprægnering af fliser allerede i dag

Har du trætte grønne fliser der trænger til en fliserens efterfulgt af fliseimprægnering? Eller splinternye fliser der skal imprægneres? Så tvivl ikke med at kontakte os. Vi giver dine fliser den bedste og mest effektive behandling, så de holder sig pæne langt ud i fremtiden.

Ring til os og få et godt tilbud på telefon 51 80 72 22 eller send en besked via kontaktformularen her på siden - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål? Kontakt os