Vi tilbyder professionel og effektiv facaderens

Med tiden bliver alle facader påvirket af alger, mos, skidt, vind og vejr. Det kan give bygningen et trist udtryk og på længere sigt, ende med at skade facaden. Derfor er det vigtigt at vedligeholde facaden kontinuerligt med en skånsom, men effektiv facaderens.

Når det kommer til rensning af facader kan der være forskellige løsninger, og derfor tilpasser vi os altid efter den konkrete opgave. Til alle de opgaver vi udfører benytter vi altid nyeste teknikker og udstyr, så du er sikret det bedste resultat hver gang. 

Har du brug for en professionel til at rense facaden på dit hus eller din virksomhed i Greve, Karlsunde, Ishøj eller et andet sted på Sjælland - så kontakt os allerede i dag og hør mere.

Kontakt os for en god aftale

4 fordele ved at få udført rensning af facade

Når alger, mos, skidt eller andet er groet fast i facaden, kan det gøre så facaden har svært ved at blive tør. Når vintermånederne står på vil frosten få de fugtige rødder til at udvikle sig, hvilket kan ende med at lave revner i belægningen og skade facaden. Det er derfor vigtigt at få den renset i tide. 

Der er flere fordele ved at få lavet en professionel facaderensning, læs hvilke herunder:

  • Facaderensning en investering der forlænger facadens levetid ✔️
  • Får facaden til at se nyere ud ✔️
  • Sikrer og forebygger mod ødelagte ydervægge og andre skader ✔️
  • Giver bedre isolering ✔️

Få en god pris på facaderens i dag - eller prøv en gratis prøverens

Overvejer du at få renset facaden, så kontakt os så finder vi i samråd med dig den rette løsning. Vi giver også gerne et godt tilbud på en effektiv og professionel facaderens, hvor alt er inkluderet i prisen og du slipper for skjulte gebyrer. Har fliserne på terrassen brug for en fliserens i samme omgang? Så kan du lige nu få en gratis prøverens

Ring allerede i dag og hør mere på 51 80 72 22 eller send en mail til kontakt@fabersfliserens.dk

Spørgsmål? Så kontakt os