Professionel isolering af hulmur på hele Sjælland

Oplever du at det trækker ind i boligen, eller at varmen hurtig slipper op? Så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, især i de kolde vintermåneder hvor temperaturen falder.
Hos Fabers Entreprise har vi løsningen. Vi udfører nemlig hulmursisolering af bygninger i Greve, Karlsunde, Ishøj og på resten af Sjælland, så huset bliver perfekt isoleret og du får reduceret varmeregningen.

Hvorfor bør man hulmursisolere?

I dag er isolering af hulmuren en af de mest populære tiltag som husejer, da man ikke bare sparer en masse på varmeregningen, men også øger boligens værdi betydeligt. Hvis du har en ydervæg der kan hulmursisoleres, er det et oplagt tiltag der giver flere fordele som du kan se nedenfor:

4 grunde til at få udført hulmursisolering: 

  • Øger boligens værdi og gør det nemmere at sælge ✔️
  • Sænkning af varmeforbruget og dermed besparelser på varmeregningen ✔️
  • Skaber et bedre indeklima og minimere chancen for råd og skimmel ✔️
  • Udleder mindre CO2 og er generelt bedre for miljøet ✔️

At hulmursisolere er en effektiv måde at isolere på, som virkelig kan gøre en forskel. 

Skal vi hjælpe dig med hulmursisolering? Kontakt os for en god aftale

Ønsker du at få hulmursisolering eller at få tjekket din bolig, så kontakt os allerede i dag på telefon 51 80 72 22 eller send os en mail på kontakt@fabersfliserens.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi hjælper med at udføre en professionel hulmursisolering, samt at give dig den rette rådgivning om hvad der er den bedste løsning for din bolig. 

Skal vi hjælpe dig med isolering?

2500 +
GLADE KUNDER